Wednesday, September 14, 2011

superb raye wif bff

mcm agenda thn² lepas la. aktiviti wajib ak n the geng stiap kali raye mst konvoi raye ramai2.
3-4 kete mst wajib x termasuk segerombolan askar2 yg mmbawa motor dgn motif nak serang rumah yg byk mknn hehehehe =D. ^_____^ ak bole tersenyum lebar skg. sampai skg hubungan kami still cm dulu. mesra. hope this never end. biar kekal sampai anak cucu cicit. cume ade bape kerat 2 yg da len skit. tp xpe. ak hepy dgn ape yg ak ade skg =D

PHOTO BUCKET

hahaha klaka da mcm org lepas sunat. opps salah diorg bukan bru lepas sunat la...
ni sblm sambung beraya kat umh kengkawan yg lain, ibu suh mereka² menunaikan solat zohor dulu :) 2 yg sampai pakai kain pelekat bagai. klu pki jeans kan ssh nak smyg nnt. sembahyang jemaah ramai². so sweet pic ni ;)

da smyg zohor bru start gerak pegi serbu umah org hahaha
utk hari 2 wawa sorg je yg otai sbb die sorg je girls yg ride yg lain naik kete. bukan sbb kete x muat tp wawa die nak kne rushin balik umah nnt sbb 2 die gne kuda belaan die ari 2 hahahaha

da sampai umah jaja :) tgk punye semangat nak smbut kami siap pasang khemah lg :P
cheewahh tipu je. sbnrnye khemah 2 sbb kakak jaja bertunang la hahahaha
amboi wawa tau la penat ride motor panas² td. gelojoh mkn :p. xpe² jgn tercekik sudah...

bg anak² dara sekalian sila naik ke pelamin untuk ambik berkat supaya cepat dapat jodoh ye :)) hahaha

alamak jaja sory tau ktorg pnjam pelamin kakak ko jap nk mengade2 snap pic ;)

eh jap. lagi² hahahaha x abes abes ko ni...

ha ni kak umah shera pulak. melantak lagi (^^)
xleh tahan la tgk nasi ayam mak sheera wat hahahaha :0 apek sibuk je interframe kat gamba ak :p

da kenyang arrrr tgkap gamba lg jom hahahahaha

cmni la kelam kabutnye ktorg bile da lame x jmpe. semedangnye byk gosip nak cite :) pecah perut ak dibuatnye hahahaha 2 belum ckup forum lg. klu yg lg bape ketul 2 dtg lg huru hara tuan rumah :D 2 la alkisah kami yg xpernah habis dr zaman sekolah dulu sampai sekarang. even da besa cmni. ramai yg da berpindah randah. tp bile raye cuti pnjg cmni mst gathering klu x abis la kne tiew hahahahaha mane yg jauh 2 nasib lakne balik jgk :) so far xde lg yg lost contact. alhamdulillah...



n umah yg paling last skali :) umah abg deli :D
mmg superb best sbb mak abg deli masak laksa yg plg lazat la. kuih pn sedap gile terutama skali dodol smpai ak minx abg deli bungkus kan sikit sbb nak bawak balik umah. hahahhaha x snonohkan ak :) abg deli dikira org yg berjaya antara ktorg semua sbb die tgh ambik medik kat sarawak n x lupe abg safwan juga ambik medik. so sad xdpt raye ngn abg safwan pun. sbb abg safwan x balik malaysia thn ni. xpe thn2 depan k :)


okeh! last sblm balik. ni mst ade. tema gamba thn ni. stiap thn tema tema gambanye mst depan umah sheera. sbb sllu umh die yg plg last kami serbu. kali ni kite wat kat tanah tandus plk hahahahaha tandus la sgt :p

girlsss i love u all la :D
asyik² muke shima je yg plg clearr x aci!!! sape photographer?? nk potong gaji hahahaha


KISAH LAIN
haaaa yg ni pulak zakwan n the geng. zakwan ni pn kawan ak jgk la.tp zakwan lg senior sbb ktorg kawan dr skolah rendah darjah 4 lg. mase kat sekolah rendah die ni la yg duk sblh ak sbb pn sabariah mmg letak lelaki sblh perempuan, perempuan sblh llki sbb xnk bg ktorg bercakap mase die tgh mengajar :)

x aci!! kne prank. kuang asam korg. ptt la snyp je kat belakang 2.

ganti balik ngn yg ni. huahuahua da x kne prank bile big boss die pn da trun kerusi.
tapi oh tidak!!! terserlah keseksian adikku. ape la shahir org datang die xpakai baju pulak
adoi~~~

ni la zakwan. dr td dok cite psl die tp korg xtau yg mane. die mmg klaka gle mase skolah rendah dulu. asyik wat lawak je.

No comments:

Post a Comment

leave ur comment here =)