Saturday, March 12, 2011

si lasak & si pengikut

jalan² pegi Wangsa Walk time dah nak tutup.
mmg merepek kan??
hahahaha xpe kami suke wat keje gile...
melayan sepupu² :D
klu korg tgk ak time 2 mmg dah mcm bibik kot.
sang ibu² ngn sang bapak² sibuk tgh baju n barang masing²
abis 2, dah name pn bawak 1 van kanak² riang.
mane x pening kepala nak menghandlenye :S
aduh, disebabkan ak la sepupu yg paling tue time 2, so ak la bertanggung jawab jadi bibik ni hahhahaa. yang lain² xde masalah sbb diorg dah bersekolah, so klu tego skit "naqem jgn buat" oke setel. tp yg mendatangkan masalah ni la bdk 2 ekoq ni degil yg amat, especially narissa si lasak. trun je dari kereta trus lari nak keja mainan. sampai hilang suare ak asyik menjerit je hari 2. mane x nye nasib baik x kne langgar ngn kerete time 2. nak jatuh jantung ak, lagi sket je nak kene kereta org. aduh....dah mari kanak² ikut kak ika kite pegi tempat game kat tingkat ats. sampai je kat tempat game, ape lagi, masing² tersenyum lebor. ceh sonok la 2! sampai trus pegi kaunter, beli token. jom kite main kanak² :). shahir dengan narissa kalau dah jumpe mmg la mcm² idea yg diorg nak wat. sbb 2 bdk due org ni kne perhatikan je. klu x nnt ade la diorg wat bende² yg bukan² tambah lagi klu jumpe pasir, aduh! mmg suke bdk 2 orang 2 . si narissa la sllu jadi ketua projek sbb die ni hyper aktif, yg si shahir plk mgikut je haahahahaha sweet :)


PHOTO BUCKET

wat muke bile la nak smpi ke destinasi ni.


hah da sampai! :D bdk ni kne dukung klu x, ntah kemana² die hilang.


si lasak


si pengikut setia


amboi sonok beno korg main...tggl kak ika sorg² kat bwh ni :(
nak jugakkkk!!!


amboi excited nampak ;). xpe² tggu je jap lg 3:)


hahahaha padan muke! :P mase dah abis. ckup² cpt trun ;)
( turun dlm keadaan terpakse :p )


yess sume pn hepy :). ok balik semua kne tido tau!

No comments:

Post a Comment

leave ur comment here =)