Sunday, October 31, 2010

makan makan rumah kp ☺

kp* koordinator program (UITM)

mmg lucky sgt di mase2 org sume balik study week ade la rezki utk kami yg tertggl di UITM segamat ni hehehe
lot of ♥ and thnk to Puan Nor Azrin sbb sggup masak utk kami (○___○)
and 4 the second time naik bus roller coster ramai2 satu klas..
otw pegi ke jementah semua org senyap je...
mne x senyap je...sume dah naik kebulur tahan lapar gara2 nak lepas mkn kat umah kp hahaha
smpi je umah puan kami pn terus serbu masuk rumah...
n at da same day besday utk anak beliau
juge yg bernama baby (name sbnr dirahsiakan hakhakahak)
waa mmg byk jgk la juadah yg puan masak utk hari 2 je..
bihun, nasi tomato(actually cnfius nasi tomato or nasi minyak huhu), ayam masak merah, rendang daging, jelatah, agar2 laici, n fruits..n da special one puan masak kek coklat ☺
love it!
after solat mgrib kami bertolak kembali ke uitm segamat huhuhu sadnes..(>.<)
opss tp sblm balik kami tolong puan kemas tau,,,,,
time otw balik uitm ni mmg la kecoh dlm bus...
naik roboh diwatnye!!
mne x nye sume da happy buncit perut hahahaha
so happy ☺ 4 dat day!!
tengsss to d4s1 credit ♥ to all of u hikhikhik {^^}v


PICTURE GALLERY

bykkan mknn nyummy (^^)


aiii adik manis hehehe


bila mkn sume org pn happy ☺


inilah baby...opss yg bju biru 2 bkn la..itu mama baby hukhukhuk
(jgn mare kak lulu juz joke haha)


la anak spe la ni...kesian je tgk cm x ckup mkn padehal dah abis melantak =p


ok cmni bru cute hahaha


eii pic ape ni??bruknye cm pic zaman dulu..xpe la jnji ade kenangan☺


bye da nak balik uitm..c u next tyme ♥

No comments:

Post a Comment

leave ur comment here =)