Thursday, April 15, 2010

posto buat ahpet...



when da first time i meet u...

takut, berdebar, excited, gabra n etc
hahhahaha
OMG!! tu ke kau???

"lame ke tunggu"

ayat pertama yg terpacul keluar dari mulut ak
mase kau tiba depan mata aku...
risau banget sihhhh...
takut kau marah sbb menunggu lame sgt utk ak sampai ke mid valley...
tapi tengok kau cool je (^__^)

[dalam hati aku]

"huh! nasib baik ok kalau tak mesti kulit muka aku dah kena tarik...."

mau cari port terbaik untuk berlabuh...
kat mane ek????
where! where! where!
jalan punya jalan.
hah tu food junction!!!
adussss! meja already full maaaaa....
~~~cari la cari~~~~~
haaa nasib baik la kau gentle
pergi tanya kat customer tu...

ahpet : ade orang guna x meja sebelah ni????
[aku agak la ko cakap camtu... sbb aku xdengar ko cakap ape ngan
orang tu..]

yezze!!!
dapat pun meja....

"ishh tapi 1 meja tak cukup cmne ni weiii????"

ima, aten ngan izzi mau duduk mana??
lucky!
nasib baik orang sebelah dah nak habis makan...
jiran dah berangkat ape lagi...
tarik la meja sambung...

uuuuuuuu suasana sunyi
asyik ak je yang buka mulut...'
segan pulak...
but it doesnt matter cz im talkative!
kau lapar kan???
aku suh cari makanan masing2 semua x bergerak pun...
numb!!
xpela...
tunggu aten n ima sampai....

hah!!
tu pun aten n ima..
dah sampai!
duduk, kenal kenal, cakap sikit sikit....

tengok!
senyap balik...
~~~ishh ape aku nak cakap ni???~~~
~~~ tanye a ape2, takut kau bosan hangout ngan kiteorg~~~

okay la 2!!
jom la cari makanan pulak...
fine!
cari punye cari kau hilang entah ke mana...
patah balik dekat meja
tengok nasi ayam kau dah habis setengah...
tapi ak x bawak secebis makanan pun...
xpe la...

bangun balik cari makanan
eiiiiii!
excited nampak duk bok gi (makanan korea)...
my dreamin korean food!
belilah makan2 sembang2
tanpa hala tuju nak pergi mana...
okey kes meja makan selesai

jalan2 tawaf satu mid valley...
time tu la ak tanye ko macam2
maybe kau pun rase rimas...
hahahahaah
padan muke...

huh.... u r funny....
bila tanye, bagi jawapan...
NONSENSE!!!
tp logik.....
GOOD! GOOD!
dengan kau sentiasa membuatkan otak aku menggerakkan enjinnya
hahahhah
kau ade perspektif tersendiri...
n pandangan kamu berbeda sekali sih sama orang lain (^__<) bagi aku kadang kau boleh jadi seorang debaters... kau berpendirian tetap 4 me... cz kau confident memberi pandangan kau... best! tapi baju yang kau kata rm19 tu harganya rm49 lahhhhhh tapi betul cakap kau... baju putih tu cantik... menyesal aku xbeli huhuhuh =( aku dapat rasa jugak yang kau sangat menghargai masa... sebab ko sentiasa tengok jam.. jam hitam yang berjiran dengan tangkal kencing malam 2 hahahahah (>______<)
klakar gile!!!

kalau bershopping kau selalu jugak separate dengan kami...
kau akan tengok barang2 yang unik kat kiosk2 di tengah mid valley
kau indipendent...
hahahah

this is u through my naked eyes
anyways nice to meet you...
best!!!
WELCOME 2 MY LIFE (^__^)y

3 comments:

  1. hehe...
    is there somthing between abby n ahpet???
    emmm..semua jwpan ade di tgn abby...
    pape pon wish u hepy...

    ReplyDelete
  2. ???? tiada jurang dpt memisahkan kite ika huahuahua

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhh, ada juga untuk ahpet. .heheh, taksangka abby :D

    ReplyDelete

leave ur comment here =)