Friday, November 6, 2009

sakit + teringin = nak balik





hari ni aku penin sgt...
rase cm nak demam...
aku ni seorang manusia yang agak susah untuk jatuh sakit...
tapi bila aku masuk uitm aku cepat jatuh sakit...
aku pun xtau nape...
mybe homesick?????

hari ni final paper agama...
aku tak boleh buat...
ini semua kerana kepala aku yang terbelah empat ni...
aku dah meninggalkan 1 soalan = buang 20 markah free2...
kenapa time2 penting camni aku sakit...
balik je exam aku nak nangis...
tapi aku tahan, sbb aku xnak merosakkan mood aku...

aku ajak anne strolling utk menghilangkan tension...
tp die xnk cz nk lpas geram kat cc...
aku ajak noe... die pn xnk cz nk pegi makan....
aku ajak awang...
awang plak ade hal...
tibe-tibe aku teringat azhar...
so aku pn msg die...
thnks azhar teman aku...

walaupun aku sakit aku kne jgk hirup udara segar...
klu asyik terperuk je dalam bilik cmni nk baik...
setelah menawaf uitm 2 round...
aku rase tenang skit kepala aku...
bercakap x henti2 sampai azhar borink mendengar...
dan tekak aku pula hilang suara...
tapi berbaloi sbb aku dapat buang perkara yang x patu ade dlm otak aku....

walaupun aku sedih ngan paper agama aku...
aku msti go on dgn struggle dalam paper lain...
saat kini hidup aku dah berubah...
keluarga aku dah jauh...
aku harus berdikari...
aku kena kuat...
jgn nangis....
aku kan seorang yang suka ketawa...
so ketawa la banyak2...
yeah! yeah!

wei lupe lak...
azhar thanks a lot!!! =)

aku teringin la nak makan mcd...
da lame plak aku xkluar segamat...
hari kwn aku kluar...
nak order mcd tapi tekak aku plak loya...
n perut aku masuk angin...
xblh nak makan...
teringin gak nk makan cheese cake...
cheese cake kat segamat xsedap huhuhu
x sabanye nak balik...
yea! mggu depan da cuti sem...

bile time teringin...
mesti aku teringat kat ehsan...
dia ialah mmber yang plg care kat aku selain yna...
klu die ada kat sini kan best...
klu aku teringin mst die akan bawakan aku makanan yang aku teringin...
ehsan thanks sbb selalu sabar melayan karenah sahabat kau ni...
love yna n you...

No comments:

Post a Comment

leave ur comment here =)