Saturday, October 17, 2009

my Fairy TaLes

story yang sedang bermain di mindaku tika ini....

ada seorang lit girl terlalu cinta dekat sorang lit boy ni..
tanpa die sedari lit boy ni pun luv giler kat die
n 1 day die pergi dekat boy ni n say

girl : saya cinta awak!
boy : kenapa?
girl : sebab saya sangat cinta awak n i need you in my life.
boy : saya tidak boleh bagi awak kebahagiaan.
girl : kenapa? awak tidak cinta saya?
boy : saya dah lama cinta awak. sangat cinta. tapi saya xxkan hidup lama.
saya akan mati.
girl : itu lebih baik.
boy : ?????
girl : kerana saya tak nak lihat orang yang saya sayang menderita kesedihan dengan kematian
saya...


1 comment:

  1. hah..?
    blur la abby..
    x phm yg last ending tuh..
    cbe xplain ckit..

    ReplyDelete

leave ur comment here =)