Wednesday, October 21, 2009

BILA STRESS???

BILA TENSION/STRESS
APA YANG KITA BOLEH BUAT....
JOM KITE TRY SAMA-SAMA

hehehe ape yang aku nak buat EK????....

HA! saya tau

JALAN KAKI
jalan kaki tanpa henti sambil memikirkan perkara-perkara yangterindah dalam hidup
sehingga kaki terhenti sendiri kerana kaki dah bengkak
N tak boleh berjalan hahhah...
tapi serius jadi,kerana aku pernah mencubanya.
dapat banyak ilham.
cornea mataku dapat melihat pelbagai keindahan yang aku boleh apply dalam skecthbookKU. peristiwa percintaan haiwan, manusia yang kecil dan muda dan tua, kesusahan, pembaharuan, kebahagiaan, keseronokan DAN fashion manusia sekeliling.

MENYANYI
lagu? salah satu hiburan untuk menjadikan kita happy
sehingga tidak menyedari bahawa kita sedang bernyanyi...
time tu rase macam seronok pulak menyanyi
n berangan nak jadi penyanyi
hehehe ape lagi?
karaoke laaaa..
karaoke sampai anak tekak keluar dari mulut n lempang kita suruh berhenti menyanyi
sebab die dah haus huhuhu...
after that akan rasa satu perasaan yang ringan...
sebab mase nyanyi mulut terbuka,
time tu la beban keluar
hahaha
so bila ada problem buka mulut luas-luas bagi dia keluar...
tapi jangan silap taktik sampai mulut berat,
sebab banyak lalat terperangkap dekat celah gigi..

SHOPPING MALL
jelajah satu shopping mall sampai dah tutup..
tunggu pak guard halau baru la keluar dari situ hahaha
best gile kalau shopping sampai orang sume dah balik...
dapat rasa shopping mall tu AKU YANG PUNYA huahuahua!!!!

CINEMA TIME
wayang memang best tapi kopak la kalau tengok banyak kali...
tapi releks la.
tunjuk student card boleh dapat murah punye....
tengoklah semua cerita yang ada kat wayang...
cite tamil agak menarik...
tapi please stop tengok wayang.
bila kita nak beli tiket kat kaunter,
then penjual tiket tu muntah depan kita..worst!!!

JAMMING
aku bukanlah seorang insan yang reti bermain alat muzik...
tapi kelebihan aku ialah aku pandai main tamborine je hahahah
tapi bila setiap kali aku ikut kawan aku jammming
mesti tuan empunya studio suruh aku stop main...
maybe die tercabar cz tengok aku lebih hebat dari die kot..
tapi syok juga la..
boleh naikkan 50 % happy kita hihihi
banyak lagi sebenarnya..
.semua tu ikut kreativity masing-masing...

Jadi mengapa kita harus bersedih sedangkan banyak perkara yang dapat kita lakukan...
memang kesedihan itu akan selau pop up dalam hidup kita macam virus...
tapi as a human kenapa tak pakai antivirus untuk padamkan virus itu...

No comments:

Post a Comment

leave ur comment here =)